Oprørets Koordinater

en Audiowalk af Kunstkollektivet FAMILIEN

KØB BILLET

I september 2019 kulminerer lang tids afmagt og politikerlede i et blodigt oprør. Troen på demokratiet er død. Folket går på gaden for selv at tage magten. De er med i oprøret, stolte over at gøre noget og være en del af noget større end dem selv. I år 2120 husker en 110-årig kvinde tilbage på sine forældre, og det oprør som de gav deres liv for. Hun har aldrig forstået, hvordan man kan ofre sig selv og sin familie for en politisk sag. Ikke før nu. I år 3010 bliver et barn skabt ved hjælp af et æg, der har været nedfrosset i over 900 år. Hun fødes af en maskine, men har hun sin mormors oprør i sig? Kom og hør med og oplev en tidsrejse, hvor oprøret sender lydbølger gennem flere hundrede generationer. Klæd jer efter vejret Ikke egnet for dårligt gående Alder 15+ Start sted Christiansborgs Slotsplads Sponsor: Silents Events Støttet af: Kunstfonden, Københavns Scenekunstudvalg, Beckett Fonden, Foreningen af Danske Sceneinstruktører

Af og med: Kunstkollektivet FAMILIEN

Dramatiker, forfatter: Kunstkollektivet FAMILIEN
Komponist & Lyddesign: Pelle Skovmand
Proces dramaturgisk assistent: Signe-Marie Klastrup
Proces dramaturgisk assistent: Azadeh Ghavamrad
Produktionsleder: Gry Raaby
PR- og kommunikationsansvarlig: Carla Gianetti
Administration: Teater Får302
Co-Producent: Metropolis – Københavns Internationale Teater